Εγγυήσεις & Επιστροφές Προϊόντων

Όροι Εγγύησης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγγύηση των προϊόντων που αγόρασε ο καταναλωτής από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Com4less .gr. Όλα τα προϊόντα του com4less.gr είναι ελεγμένα σε όλους τους τομείς. Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο συνοδεύονται από την εγγύηση τους. Στο διάστημα αυτό, παρέχονται δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για βλάβες που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του χρήστη.

Κατά την αποστολή των προϊόντων για έλεγχο στην εταιρία μας αυτά θα πρέπει να είναι σωστά συσκευασμένα στην αρχική τους συσκευασία. Διαφορετικά υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν κατά την διάρκεια της μεταφοράς. Αν για οποιονδήποτε λόγω δεν υπάρχει η αρχική συσκευασία, πρέπει να ληφθεί μέριμνα για συσκευασία με προστατευτικό περιτύλιγμα που θα προστατέψει το προϊόν από φθορές.

Τα προϊόντα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για την λειτουργία τους. Επίσης πρέπει να υπάρχει αναλλοίωτο το serial number της συσκευής καθώς και το παραστατικό αγοράς. Αν το προϊόν έχει αγορασθεί από εταιρία με τιμολόγιο πώλησης, πρέπει να επιστρέψει στην εταιρία μας με συνοδευτικό έγγραφο μεταφοράς πχ Δελτίο Αποστολής. Αν ο Πελάτης δεν διαθέτει αντίστοιχο παραστατικό θα πρέπει να υπάρχει πρότερη συνεννόηση με την εταιρίας μας.

Η εταιρεία παρέχει 2 ετή εγγύηση στους υπολογιστές & στις οθόνες εκτός των φορητών υπολογιστών οποίοι συνοδεύονται με 1 χρόνο εγγύηση και 6 μήνες η μπαταρία τους. Σε διαφορετική περίπτωση η διάρκεια εγγύησης αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Η εγγύηση ισχύει με το παραστατικό αγοράς στο οποίο αναγράφεται ο τύπος του προϊόντος καθώς και το seria number του. Ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος στην έδρα της εταιρείας στη διεύθυνση Βασ.Κων/νου & Σολωμού 41 στο Αίγιο με Τ.Κ 25100.

Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει τον τρόπο αποστολής στην έδρα μας. Η εταιρεία δεν φέρει ουδεμία επιβάρυνση για την αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος από και προς τον πελάτη.

Η εταιρεία οφείλει να ελέγξει το προϊόν σε διάστημα 2 έως 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή μέρος αυτού η εταιρεία οφείλει να ενημερώσει τον καταναλωτή για το χρόνο παράδοσης. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής η εταιρεία οφείλει να προχωρήσει στην αντικατάστασή του με ίδιο ή νεότερο προϊόν. Επιστροφές χρημάτων λόγο βλάβης δεν γίνονται δεκτές. Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα πίστωσης του προϊόντος στην τρέχουσα τιμή. Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κατά τον τεχνικό έλεγχο διαπιστωθεί υπαιτιότητα του πελάτη (βλάβη από αναβάθμιση hardware, φθορές στο προϊόν, υγρά, βραχυκύκλωμα).

Η εγγύηση καλύπτει βλάβη που προκύπτει στα μηχανικά μέρη και όχι στο λογισμικό. Επίσης ο καταναλωτής είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια των δεδομένων του και τη διατήρηση backup.

Σε περίπτωση απώλειας η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Στη περίπτωση που ο καταναλωτής παραλάβει ελαττωματικό προϊόν έχει το δικαίωμα επιστροφής του εντός 14 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. Σε περίπτωση που ο καταναλωτής παραλάβει προϊόν το οποίο φέρει σημάδια πτώσης ή καταστροφής οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία άμεσα ώστε να καταγραφεί η ζημιά και να προχωρήσει στην επιστροφή του προς έλεγχο και κάλυψη σύμφωνα με τους κανόνες επιστροφών. Ο καταναλωτής δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής εφόσον στείλει το προϊόν με την courier ή μεταφορική που συνεργάζεται η εταιρεία.

Με την παραλαβή του προϊόντος ο καταναλωτής συναινεί με όλα τα παραπάνω.

Επιστροφές Προϊόντων

Η εταιρεία παρέχει το δικαίωμα στο καταναλωτή να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του. Η επιστροφή γίνεται κατόπιν επικοινωνίας του καταναλωτή με την εταιρεία. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον καταναλωτή ενώ η αξία του προϊόντος μπορεί να επιστραφεί κατόπιν συνεννόησης μετά την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία. Δεκτές επιστροφές γίνονται εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και φέρει όλα τα παρελκόμενα που το συνοδεύουν κατά την αγορά του από την εταιρεία μας. Για προϊόντα που διαθέτουν ταινία ασφαλείας επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που δεν έχει παραβιαστεί από τον καταναλωτή.